Львів: у Сколівському районі водій іномарки збив на «зебрі» пішохода

Львів: у Сколівському районі водій іномарки збив на «зебрі» пішохода

24.12.14 16:54 0 714
Учора, 22 грудня, близько 18-ї години у селі Тухолька на Сколівщині відбулась дорожньо-транспортна пригода.

Керманич легковика «Volkswagen Passat», 58-річний мешканець Закарпаття, прямував у напрямку міста Чоп. За попередніми даними, чоловік був неуважним, не обрав безпечної швидкості руху та вчинив наїзд на 35-річного мешканця Сколівського району, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переходу та, дійшовши до половини дороги, різко змінив напрямок руху.

Внаслідок ДТП пішохід отримав забій ноги та плеча. Каретою швидкої медичної допомоги постраждалого було доставлено до Сколівської центральної районної лікарні.

Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

ДАІ закликає автомобілістів бути якомога уважнішими за кермом та завчасно знижувати швидкість, наближаючись до пішохідних переходів. Просимо також бути дуже обережними перехожих, сумлінно дотримуватися Правил дорожнього руху, не легковажити власною безпекою. Перед тим, як виходити на проїзну частину, обов’язково переконайтесь, що немає небезпеки!

У темну пору доби та за умов недостатньої видимості радимо використовувати на верхньому одязі та взутті світлоповертальні елементи, щоби водії могли вчасно побачити вас.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ