У Львові андріян Гутник влаштував дітям святкування Дня святого Миколая

У Львові андріян Гутник влаштував дітям святкування Дня святого Миколая

24.12.14 15:24 0 725
20 грудня 2014 року вже четвертий рік поспіль за сприяння депутата Львівської міської ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Андріяна Гутника у межах проведення передсвяткових благодійних заходів відбулася акція "Прикрась ялинку та отримай подарунок".

Під час проведення заходу батьки спільно з дітьми із багатодітних і малозабезпечених сімей Франківського району урочисто прикрашали новорічну ялинку. Усіх присутніх частували солодощам, а згодом діти разом з дорослими отримали можливість оздоровитися в аквапарку "Пляж".

"Організовуючи благочинні заходи для молодого покоління українців, насправді мріємо, щоб соціяльно-відповідальних громадян ставало з кожним роком дедалі більше, аби доброчинність була нормою і правилом суспільного буття кожного свідомого українця не лише у переддень свят, а й у повсякденному житті", – зазначив свободівець Андріян Гутник.

Окрім цього, спільно з колективом аквапарку "Пляж" та львів'янами, які долучились до цієї благодійної справи, у переддень свята Миколая було зібрано та передано подарунки усім вихованцям Лаврівського дитячого будинку, що у с. Лаврів Старосамбірського р-н.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Завдяки Інтернету ...
Наступна новина: Житомирська область: ...

КОМЕНТАРІ