Андріян Гутник: "Допомога українським військовим – це наш обов'язок"

Андріян Гутник: "Допомога українським військовим – це наш обов'язок"

24.12.14 12:49 0 731
19 грудня 2014 року в аквапарку "Пляж" відбулася передача чергової партії гуманітарної допомоги, яку зібрали для батальйону "Січ". Ще від початку осені за ініціативи депутата Львівської міської ради Андріяна Гутника в аквапарку "Пляж" триває постійний збір теплих речей для військових, які воюють на Сході.

"Попри усі обіцянки влади, наші бійці в зоні АТО не повністю забезпечені всім необхідним. Перебуваючи з побратимами на Сході, я особисто мав можливість переконатись у цьому. Зимовий період тільки починається, тому теплих речей буде потрібно ще більше. Саме тому ми продовжимо акцію зі збору допомоги. Аби не виникало проблем із доставкою одягу, продуктів чи медикаментів, було придбано декілька автомобілів. На разі ми відправляємо вже другу спеціяльно обладнану автівку з гуманітарною допомогою.

Не кожен із нас у силу певних обставин може брати зброю та ставати на захист нашої країни. Проте допомагати в тилу – це обов'язок усіх свідомих українців. Висловлюю щиру подяку тим, хто долучається для допомоги та підтримки наших побратимів. Ця допомога буде потрібна аж до повної перемоги над російським загарбником", – розповів ініціатор заходу свободівець Андріян Гутник.

Про це повідомили в прес-службі Львівської міської організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На львівські шахти не ...
Наступна новина: Майже тисяча талановитих ...

КОМЕНТАРІ