На Львівщині правоохоронці встановилють причини загибелі чоловіка

На Львівщині правоохоронці встановилють причини загибелі чоловіка

24.12.14 14:19 0 700
Ще восьмеро осіб, котрі перебували у тому ж будинку, госпіталізовані. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України.

До Яворівського райвідділу міліції, 22 грудня, поступило повідомлення від лікаря місцевої приватної клініки про те, що у одному зі сіл району, у житловому будинку помер 56-річний чоловік. Крім того, лікарі швидкої медичної допомоги, котрі приїхали на виклик, виявили в будинку ще вісьмох непритомних осіб, серед яких – дворічний хлопчик, син власників будинку.

Виїздом слідчо-оперативної групи встановлено, що близько десятої години ранку 25-річна жінка побачила свого 31-річного непритомного чоловіка, який лежав у одній з кімнат їхнього будинку. Вона відразу зателефонувала до родичів та знайомих та покликала їх на допомогу.

Коли на місце події приїхала карета швидкої медичної допомоги, лікарі виявили тіло без ознак життя господаря будинку, а також вісьмох непритомних людей.

З діагнозом отруєння чадним газом, сімох осіб госпіталізовано у Львівську обласну клінічну лікарню, а дворічного хлопчика - у дитячу Львівську обласну лікарню. Загрози їхньому життю немає.

Правоохоронці встановлюють усі обставини події, призначено ряд експертиз.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ