Чернігів: новини спорту

Чернігів: новини спорту

24.12.14 08:06 0 801
Минулі вихідні дні в Чернігові були насиченими на спортивні події. Повідомляє відділ по фізичній культурі та спорту міської ради.

На базі державного підприємства "Олімпійський навчально-спортивний центр "Чернігів" пройшли змагання з олімпійських видів спорту. У відкритому новорічному Чемпіонаті міста з важкої атлетики серед усіх вікових груп взяли участь 70 спортсменів із Чернігова, Бобровиці, Ніжина та Славутича. Ці змагання стали підготовкою до Кубку України, який пройде в нашому місті в лютому наступного року.

Також на спортивній базі ліцею № 32 та обласної КДЮСШ пройшов І тур Чемпіонату України "Дитяча ліга" з волейболу серед юнаків 2002 року народження сезону 2014-2015 років за участю шести команд. Після трьох ігрових днів були визначені місця команд-учасників туру.

Переможцями туру стала команда чернігівської обласної КДЮСШ, другими стала команда ДЮСШ м. Ємільчене (Житомирська обл.), третє місце посіла ДЮСШ м. Ужгород. Наступний тур за участю чернігівських команд пройде в січні наступного року.

Відділ зв'язків з громадськістю міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині майже 6 кг ...
Наступна новина: Ветерани ОВС Хмельниччини ...

КОМЕНТАРІ