У Рівненській області мистецтво - власними руками або майстриня у міліцейських погонах

У Рівненській області мистецтво - власними руками або майстриня у міліцейських погонах

24.12.14 13:35 0 830
Скрапбукінг, декупаж, кракелюр, вишивання хрестиком, бісером, в'язання гачком, плетіння із газетних паличок та інші доробки у стилі handmade - ось неповний список захоплень старшого інспектора з режиму секретності старшого лейтенанта міліції Альбіни Кравчук.

Заходячи до кабінету тендітного міліціонера, потрапляєш у незвичайний світ, де поміж стосів з паперами та сейфами причаїлися приємні дрібнички, вироблені власними руками. Горщики із квітами, оздоблені незвичайною технікою - декупаж, статуетки та навіть подарунки, Альбіна завжди намагається виготовити власноруч.

- На мій погляд, подарунок, зроблений власними руками, набагато цінніший, аніж куплений, оскільки в кожний доробок ти вкладаєш частинку своєї душі, крім того, такий подарунок виготовлений спеціально для окремої людини, отож він не лише індивідуальний та неповторний, але й несе смислове навантаження.

З самого дитинства Альбіна виховувалась у творчій атмосфері, адже навіть звичайна шафа для одягу була розмальована власними руками її мами. А от бабуся чудово в'язала шпицями та вишивала, тож нині у сім'ї зберігається чимала кількість вишивки та в'язаних речей. Сама ж Альбіна вперше взялася за handmadе у молодших класах.

- Займатися рукоділлям я почала ще у початкових класах. Тоді на уроках ми виготовляли подарунки для батьків. До речі, деякі доробки моя мама зберігає й досі.

А от улюбленого виду рукоділля у дівчини немає. Коли Альбіна знаходить в Інтернеті цікаву річ, виконану власноруч, вона завжди намагається зробити щось схоже.

- Взагалі, я не можу зупинитися на одній окремій техніці, завжди цікаво спробувати щось нове, опановувати нові методи. Це допомагає не лише розслабитися після важкого трудового дня, але й розвиватися.

Однак не лише за допомогою handmadе удосконалюється міліціонер. Нині Альбіна вивчає англійську мову на заочному відділенні Національного університету «Острозька академія», після закінчення якого отримає диплом за спеціальністю «Філологія. Мова та література (англійська)» .

- На жаль, приділяти багато часу для творчості не можу, оскільки поєднувати навчання та роботу дуже важко. Однак, якщо є кілька вільних хвилин, то намагаюся виділити їх для свого захоплення, – наостанок зазначила Альбіна.

Вікторія Антонова,

Острозький МВ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ