Рівненська область: рятувальники нагадали школярам правила безпечної поведінки

Рівненська область: рятувальники нагадали школярам правила безпечної поведінки

24.12.14 14:41 0 685
Напередодні зимових канікул співробітники Служби порятунку «101» завітали в гості до учнів загальноосвітніх закладів. Для учнів рятувальники провели пізнавально-профілактичну лекцію з правил безпеки життєдіяльності.

Під час лекції працівники ДСНС роз’яснили школярам основні правила безпеки життєдіяльності, нагадали правила пожежної безпеки у побуті, розповіли про небезпеку використання піротехнічних засобів під час Новорічних та Різдвяних свят.

«Дотримуйтесь правил пожежної безпеки під час встановлення ялинок та проведення новорічних свят, пам’ятайте, що пустощі з вогнем можуть стати причиною пожежі! – розповідали фахівці Головного управління. - Не виходьте на кригу, міцність якої вам невідома, не збирайтесь на кризі великими групами, не заїжджайте на лижах з крутого берега на неперевірену кригу. При користуванні електричними приладами не можна залишати ввімкненими їх без нагляду, а також вмикати несправні електроприлади».

Також, співробітники Служби порятунку продемонстрували учням ознайомчий відеофільм про особливості роботи оперативно-рятувальної служби та повчальний про те, до чого призводять дитячі пустощі з вогнем та нехтування правилами пожежної безпеки.

Щоб школярі не забували правила безпечної поведінки під час зимових канікул, рятувальники вручили дітям тематичні листівки та пам’ятки.

ГУ ДСНС у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ