Тернопільська обласна філармонія відзначає 75-річчя з часу заснування

Тернопільська обласна філармонія відзначає 75-річчя з часу заснування

24.12.14 11:19 0 746
Від імені обласної ради ювілярів привітав перший заступник голови обласної ради Сергій Тарашевський. «Філармонія є домом духовного піднесення, очищення, збагачення, що дає нам необхідну життєву силу для майбутнього, – наголосив Сергій Тарашевський. – Нині ми усі живемо під гаслом «Україна – єдина країна». Мистецтво, пісня, танок, музика – це саме те, що завжди об'єднувало і буде об'єднувати людей. Митці високого ґатунку, а саме такими є колективи обласної філармонії, несуть дух патріотизму, любові до рідної землі, до власної держави. Тернопільська обласна філармонія підкорила серця не лише жителів України, а й багатьох держав світу, репрезентуючи Україну як державу, яка зберігає традиції, береже та шанує багатовікову культуру, доносячи її до сердець інших народів та національностей як країну мирну та толерантну. Це велика місія мистецтва. І цю місію наша філармонія виконує якнайкраще. Велика шана та подяка Вам за це!».

Сергій Тарашевський нагородив працівників філармонії грамотами обласної ради, відзнаками «Подяка голови обласної ради» та цінними подарунками.

На свято Тернопільської обласної філармонії завітали ветерани сцени, керівники обласних філармоній з усієї України, шанувальники мистецтва.

Колектив філармонії подарував гостям святковий концерт.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 260 дітей Луганщини ...

КОМЕНТАРІ