На Тернопіллі відзначили вчителів-переможців обласного конкурсу з питань енергоефективності та ефективного використання відновлювальної енергії

На Тернопіллі відзначили вчителів-переможців обласного конкурсу з питань енергоефективності та ефективного використання відновлювальної енергії

24.12.14 08:36 0 742
Переможців обласного конкурсу для педагогічних працівників загальноосвітніх і позашкльних навчальних закладів з питань енергоефективності та ефективного використання відновлювальної енергії відзначили під час засідання колегії департаменту освіти і науки облдержадміністрацції, що відбулося 23 грудня.

За словами координатора Тернопільського обласного ресурсного центру громад Ігоря Стефаніва, в конкурсі, проведеному спільно з департаментом освіти і науки, взяло участь 168 учасників з числа вчителів та працівників позашкільних установ області.

«Конкурс був спрямований на визначення кращих матеріалів, які б використовувалсь у навчальному процесі для пропаганди енергозбереження, - зауважив Ігор Стефанів.- З числа кращих конкурсних робіт, поданих для оцінювання, а всього їх - 35, обласна конкурсна комісія визначила 5 переможців у загальному рейтингу та 2-х –у номінаціях серед вчителів початкових класів і працівників позашкільних навчальних закладів».

Відтак за 1 місце нагородили вчителя математики та фізики Завалівської ЗОШ І-ІІІ ст.Підгаєцького району Володимира Чистуха;

-за 2 місце – вчителя фізики ЗОШ І-ІІІ ст. с.Нижбірок Гусятинського району Наталію Лехман;

-за 3 місце –класного керівника 6-Б класу Бучацької ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Галину Тимець;

-за 4 місце –вчителя фізики Шумської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 Ольгу Німець;

-за 5 місце –вчителя інформатики (трудового навчання і фізичної культури), вчителя 1-ї катергорії Божиківської ЗОШ І-ІІ ст. Бережанського району Олексія Вовка.

В номінації вчитель початкових класів перемогу отримала вчитель початкових класів Горішньослобідської ЗОШ І-ІІ ст. Монастириського району Марія Хлопік, а в номінації працівників позашкільних навчальних закладів- директора Тернопільського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, заслуженого працівника народної освіти України Івана Герца.

Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрацїі Любомир Крупа зазначив, що спільно з Тернопільським обласним ресурсним центром громад в області реалізується проект «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду», в рамках якого було відремонтовано понад 80 освітянських об'єктів, проведено заміну 1566 вікон, 115 дверей та 7 котелень.

«Цьогоріч у зв'язку з подіями в державі одним із пріоритетних напрямків діяльності департаменту було енергозбереження в закладах освіти, - наголосив Любомир Левкович. – Відтак ми провели цілий комплекс заходів, серед яких - заміна котлів, перехід на альтернативні види палива, санація. Загалом ми успішно справились із поставленими завданнями і надалі будемо робити все для того, щоби освітній процес відбувався у теплі».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині п'яний ...
Наступна новина: Грип та застуда: ...

КОМЕНТАРІ