Михайло Головко: "Уряд нічого не робить,аби припинити виведення коштів в офшори"

Михайло Головко: "Уряд нічого не робить,аби припинити виведення коштів в офшори"

24.12.14 10:46 0 710
23 грудня 2014 року під час представлення в парламенті урядового проєкту бюджету-2015 народний депутат України від ВО "Свобода" Михайло Головко поінформував про те, що Апарат Верховної Ради України відмовився зареєструвати постанову свободівців про відхилення урядового проєкту головного фінансового документа країни.

Націоналіст зазначив, що депутати отримали цей документ лише зранку, тож не мали достатньо часу для ознайомлення з текстом. Також він підкреслив, що у проєкті б'юджету і словом не згадано про боротьбу з олігархією та не вказано шляхів скорочення дефіциту держб'юджету.

"Депутати навіть не мали часу ознайомитися з документом, тому ми намагалися зареєструвати проєкт постанови про відхилення урядового проєкту держб'юджету-2015. Однак Апарат ВРУ відмовив у реєстрації.

Узагалі в цьому проєкті ми не побачили інформації про прогресивну шкалу оподаткування. Як оподатковуватимуть олігархів? Що уряд робитиме для ліквідації дефіциту б'юджету? Як узагалі уряд планує боротися з виведенням коштів в офшори? Бо йдеться не лише про Кіпр, а й про інші держави, куди виводять мільярди, а уряд нічого не робить, аби це припинити. Ми подали законопроєкт про розірвання угоди з Кіпром, але є відмова з боку МЗС. По суті цей законопроєкт під час засідання комітету відкинули", – зазначив Михайло Головко.

Нагадаємо, що раніше народні депутати України свободівці Юрій Левченко та Сергій Рудик повідомили, що націоналісті зареєструють постанову про відхилення урядового проєкту б'юджету-2015. Докладніше: http://www.svoboda.org.ua/diyalnist/novyny/055833/

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецькі дільничні ...
Наступна новина: На Львівщині за добу ...

КОМЕНТАРІ