Кадрове підкріплення та гуманітарну допомогу відправили з Тернополя на Луганщину

Кадрове підкріплення та гуманітарну допомогу відправили з Тернополя на Луганщину

24.12.14 16:34 0 705
В неділю тернопільських правоохоронців, бійців зведеного загону, з хлібом-сіллю у нелегку дорогу в зону АТО проводжали рідні та керівництво міліції. А вже тернополяни у повній мірі виконують поставленні завдання на Луганщині. Адже там, де щодня гримлять вибухи, часу на звикання немає.

- Майже усі ви вже побували у зоні АТО, тож розповідати вам куди і для чого їдете не буду, - звернувся до бійців у день відправки т.в.о. начальника УМВС України в області Олександр Богомол. – Бажаю вам стійкості, мужності, мудрості та доброго товариського плеча збоку. Бережіть один одного і повертайтеся додому живими та здоровими.

У складі зведеного загону – розшуківці та убозівці. Відтак завдання вони виконуватимуть відповідні. Тернополяни допомагатимуть колегам із Луганщини розкривати тяжкі та особливо тяжкі злочини, а також нестимуть службу на блокпостах.

- Трохи сумно, що доводиться покидати рідних напередодні Новорічно-Різдвяних свят, - зізнався за декілька хвилин до відправки начальник сектору Управління карного розшуку обласної міліції Олег Гудак. – Одначе, така наша робота, тож не годиться відповідальність на інших перекладати. Будемо докладати максимум зусиль, аби у повній мірі виконати завдання, покладені на нас керівництвом обласної міліції та МВС.

Окрім кадрового підкріплення з Тернопільщини на східні рубежі нашої країни відправили також матеріальну допомогу. Гуманітарний вантаж тернополяни передадуть землякам, які вже якийсь час несуть службу в зоні АТО, а також дітям-сиротам з Новоайдарівського будинку інтернату.

- Завдяки допомозі небайдужих тернополян і за сприяння благодійного фонду «Подоляни» нам вдалося зібрати новорічні подаруночки для усіх 250-ти діток, – розповів волонтер Руслан. – Це і одяг, і солодощі, і іграшки.

Тернопільські правоохоронці уже кілька місяців допомагають цим хлопчикам і дівчаткам.

- Наші серця б'ються в одному ритмі з дітьми, які живуть на окупованій території, - каже начальник управління карного розшуку обласної міліції Степан Яцух. – Хочеться, аби у них був справжній Новий рік із подарунками та сюрпризами.

Спільними зусиллями громади та керівництва міліції Тернопільщини вдалося також у повній мірі забезпечити всім необхідним правоохоронців, які відправилися в зону АТО.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Небайдужих закликають ...

КОМЕНТАРІ