Глибоцькі правоохоронці вилучили у буковинця коноплю

Глибоцькі правоохоронці вилучили у буковинця коноплю

25.12.14 09:09 0 665
Співробітники карного розшуку Глибоцького райвідділу міліції виявили та вилучили у 21-річного мешканця району пакетик із наркозіллям.

У ході проведення профілактичних заходів, спрямованих на протидію незаконному обігу наркотиків, правоохоронці отримали оперативну інформацію про можливе зберігання наркотиків мешканцем села Молодія. Співробітники міліції зупинили молодика на одній із вулиць села. Як з'ясувалося, оперативна інформація знайшла підтвердження. У кишені 21-річного хлопця правоохоронці виявили 5 грам коноплі, розфасовану у пакетик.

Вилучене міліціонери направили до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернівецькій області для проведення експертизи.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження, передбачене ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція даної статті – до трьох років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині працівники ...
Наступна новина: Добудова обласної ...

КОМЕНТАРІ