Міліціонери знайшли зловмисника,котрий обікрав офіс політичної партії у Чернівцях

Міліціонери знайшли зловмисника,котрий обікрав офіс політичної партії у Чернівцях

25.12.14 14:18 0 763
Як встановили працівники УМВС України в Чернівецькій області, гроші із кабінету організації викрав 29-річний чернівчанин.

16 грудня до правоохоронців звернувся голова Чернівецької організації однієї із політичних сил та повідомив, що із орендованого офісного приміщення зникли 20800 гривень. За фактом крадіжки було розпочате кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України.

Як розповів начальник УМВС України в Чернівецькій області Валерій Зінченко, співробітники міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів: оглянули приміщення офісу, обстежили прилеглу територію, опитали всіх, хто мав доступ до кабінету, мешканців прилеглих будинків тощо. У результаті вдалося встановити особу зловмисника. Ними виявився 29-річний мешканець обласного центру. Відомо, що у 2004 році молодик притягувався до кримінальної відповідальності за шахрайство.

Чернівчанин зізнався правоохоронцям у скоєному та розповів, що кошти витратив на розваги, але тепер йому дуже соромно за свій вчинок. Однак молодику все ж доведеться відповідати за скоєне.

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до шести років.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині двоє ...
Наступна новина: На Тернопіллі 1432 учасники ...

КОМЕНТАРІ