Звернення керівників правоохоронних органів Вінниччини

Звернення керівників правоохоронних органів Вінниччини

25.12.14 15:22 0 687
Останні події у столиці нашої держави та багатьох інших містах свідчать про зростання політичної активності громадян.

З одного боку – це позитивний процес, спрямований на підтримку європейської та євроатлантичної орієнтації переважної більшості нашого народу та керівництва держави.

Проте європейських стандартів можна досягти лише важкою працею, толерантним ставленням до ближнього, а головне - суворим додержанням вимог закону. Адже верховенство права є тим фундаментом, на якому процвітає благополучна Європа.

Працівники правоохоронних органів, як і весь народ України, вболівають за всі події, які відбуваються в нашій державі та регіоні. Схиляємо голови перед героями, які відстоюють кордони України. Але і не можемо стояти осторонь штучного нагнітання ситуації в нашому краї та деяких інших областях, що може призвести до непередбачуваного перебігу подій.

У той час, коли Україна переживає важкі часи озброєних протистоянь на Сході, ми проти розхитувань ситуації ще й зсередини країни! З огляду на події, які мали місце в окремих регіонах України - спроби дестабілізувати обстановку, посіяти паніку, ворожнечу між людьми, звертаємося до вінничан виважено підходити до усіх закликів участі у масових заходах, не піддаватися на провокації, зберігати спокій, поважати права і свободи інших людей.

Наголошуємо, що мирних громадян можуть використати у брудній грі деструктивно налаштовані елементи. Дотримуйтесь закону, поводьтеся толерантно, виважено та ігноруйте екстремістські заклики. У цивілізованій державі немає місця насильству, жорстокості й кровопролиттю.

Силові структури Вінниччини - безперечно з людьми. Але з тими, хто налаштований на позитивні зміни в країні у законний спосіб.

Шановні вінничани!

Ми, як очільники правоохоронних органів області, запевняємо, що й надалі докладатимемо усіх зусиль задля забезпечення правопорядку, захисту прав громадян та збереження стабільної ситуації в регіоні, даючи правову оцінку кожному факту порушень закону.

Прокурор області В’ячеслав Соколовий

Начальник УМВС Ігор Моренець

Начальник УСБУ Сергій Ратієв
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Тернопільщина на 100% ...

КОМЕНТАРІ