На Вінничині голова облдержадміністрації Анатолій Олійник з робочим візитом відвідав місто Ладижин (+фото)

На Вінничині голова облдержадміністрації Анатолій Олійник з робочим візитом відвідав місто Ладижин (+фото)

25.12.14 08:08 0 719
Сферою зацікавлення керівника Вінниччини стали заходи, що здійснюються міською владою у питаннях модернізації закладів соціального спрямування, енергозбереження та забезпечення благоустрою міста. Тож свою робочу поїздку голова облдержадміністрації розпочав з відвідин Ладижинського навчально-виховного комплексу № 1, у складі якого цьогоріч розпочав роботу дошкільний навчальний заклад.

За словами заступника директора НВК, раніше дитсадок функціонував у пристосованому приміщенні, та після проведення реконструкції частини шкільної будівлі маленьким ладижинцям забезпечили комфортні умови для їх перебування. Нині в дитячому садочку виховуються 67 діток, загальна ж сума коштів, використаних на ремонтні роботи, склала 1,3 млн. гривень.

Поспілкувавшись з дітками та педагогами, Анатолій Олійник подарував закладу музичний центр. Затим – ознайомився з роботою котельні НВК, яка з цього опалювального сезону працює на твердому паливі. «Ці два твердопаливні котли – у переліку тих об'єктів, по яких ми зобов'язувалися провести відповідні роботи. програма по переведенню закладів на альтернативні види палива дає нам можливість економити по бюджетній сфері до 3 млн. кубометрів газу. Зі 146 визначених для таких заходів об'єктів 103 вже введені в експлуатацію, на решті 43 роботи завершуються. Тож попри певні проблеми з роботою казначейської служби, усі ті зобов'язання, які ми брали на себе, виконуються», - відзначив голова облдержадміністрації.

Ще одним об'єктом, до якого навідався керівник області стало Ладижинське міське територіальне медичне об'єднання. Нині там триває ремонт приймального відділення та відділення екстреної медичної допомоги. Кошторисна вартість цих робіт становить 962 тисячі гривень, фінансування здійснюється як коштом спонсорів, так і за рахунок ресурсу місцевого бюджету. У планах же на рік наступний, за словами Ладижинського міського голови Валерія Коломєйцева, - ремонт дитячого, терапевтичного та неврологічного відділення закладу.

Ознайомився Анатолій Олійник і з заходами щодо утеплення будинків, які здійснює міська влада Ладижина. Так, вказані роботи ведуться по 9 багатоповерхових будинках міста. До кінця року фахівці намагаються завершити ті роботи, які дозволяють погодні умови, а вже в наступному році оздоблюватимуть будівлі декоративною штукатуркою. Загальна вартість таких заходів становить 8,4 млн. гривень.

Більше того, з метою енергозбереження, у місті здійснено заміну 100 дверей у під'їздах багатоповерхівок та 120 вікон на сходових клітинах будинків.

Голова обласної державної адміністрації Анатолій Олійник, підсумовуючи результати поїздки, позитивно оцінив ініціативи міської влади та відзначив: усе, що вдалося побачити в Ладижині, є прикладом господарського підходу до справ.

























































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: В Луцьку діткам ...

КОМЕНТАРІ