В Луцьку діткам онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні вручать новорічні подарунки

В Луцьку діткам онкогематологічного відділення обласної дитячої лікарні вручать новорічні подарунки

25.12.14 08:09 0 759
До новорічно-різдвяних свят дітки, що лікуються в онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні, отримають від Луцького міського голови Миколи Романюка святкові подарунки.

На лікуванні перебуває 24 дитини різного віку від 2 до 17 років. Для кожної дитини буде вручено новорічний солодкий подарунок та набір для творчості.

Благодійна акція відбудеться завтра, 25 грудня, о 15:00.

Довідково: 22 грудня на сцені Волинського академічного обласного українського музично-драматичного театру імені Т.Г.Шевченка в рамках благодійного проекту «Творчість заради життя», Волинської обласної бібліотеки для юнацтва відбулася новорічна музична вистава «Снігова королева». Мета вистави – збір коштів на придбання імплантаційних портів для дітей, хворих на рак. На придбання імплантаційних портів для дітей Волині, хворих на рак, зібрали 17 тисяч гривень.

Вперше в рамках новорічної благодійної вистави діти змогли зробити справжній внесок в одужання дітей. За годину до початку спектаклю в холі театру відбувся ярмарок дитячих робіт, ініційований волинським підприємцем-меценатом Олегом Дмитруком. Діти мали нагоду продати свою роботу та виручені кошти віддати для лікування дітей хворих на рак.

Організаторами дійства були творча студія Наталії Журавльвої, Благодійний фонд «Стопрак», Волинська обласна бібліотека для юнацтва.

До організаційних заходів долучився Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді. Від міського голови учасники отримали новорічні солодкі подарунки.

Луцький міський центр соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді (256042, 715005)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ПАТ ...

КОМЕНТАРІ