У Луцьку відбулась науково-технічна конференція щодо гарантованості безпечних умов праці на підприємствах

У Луцьку відбулась науково-технічна конференція щодо гарантованості безпечних умов праці на підприємствах

25.12.14 13:38 0 710
Минулого тижня у нашому місті в приміщенні навчально-методичного центру профспілок відбулась науково-технічна конференція «Проблеми створення і гарантованості безпечних умов праці на підприємствах області». Участь у заході взяли голови профспілок Волинської та Брестської областей, керівники профільних установ, наглядовці за промисловою безпекою в області, науковці.

Метою заходу став пошук шляхів удосконалення системи управління охороною праці на підприємствах області та міста Луцька з урахуванням міжнародного досвіду та європейських стандартів.

“Основна функція нашої системи – це попередження аварій, виробничого травматизму та інших негативних явищ, якими супроводжується виробнича діяльність підприємств”, - зауважив під час конференції начальник управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві і професійних захворювань у Волинській області Григорій Стахів.

Відзначено також необхідність запровадження механізму економічної зацікавленості суб'єктів господарської діяльності у поліпшенні умов та безпеки праці шляхом диференціювання страхових внесків у залежності від рівня виробничого травматизму та професійних захворювань.

Учасники конференції ознайомились з виставкою дитячих малюнків «Охорона праці очима дітей», мета якого - привернути увагу суспільства, у тому числі й молоді, до проблем у сфері охорони праці, а також популяризувати превентивні заходи, спрямовані на запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням.

Відділ охорони праці (248948)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненська область: ...
Наступна новина: До кінця року на ...

КОМЕНТАРІ