Луцьк: “До позиції територіальної громади міста необхідно дослухатись”,- міський голова Микола Романюк

Луцьк: “До позиції територіальної громади міста необхідно дослухатись”,- міський голова Микола Романюк

25.12.14 11:04 0 725
На цьому наголосив міський голова під час обговорення проекту рішення щодо поновлення договору оренди землі ПП НВП “ЛІРОЛ” для будівництва гуртожитку з спортядром на вулиці Гордіюк, 24а.

Це питання викликало дискусію серед депутатів. У обранців громади виникли сумніви щодо законності цього рішення. До того ж, на думку Сергія Сівка, його прийняттю мають передувати громадські слухання.

Для обранця громади Романа Романюка незрозумілим була відсутність проекту будівництва. Також свої думки озвучили депутати Богдан Шиба, Роман Бондарук, Катерина Мельник, Ігор Поліщук, Анатолій Пархом'юк.

Аби висловити свою позицію, на засідання також прийшли мешканці навколишніх будинків. Вони наполягали, щоб рішення не підтримували, мотивуючи тим, що це - зелена зона. У відповідь на це — підприємець зазначив, що велика частина цієї територія — чагарники, є й дерева, але вони уражені омелою.

Міський голова Микола Романюк під час обговорення цього питання наголосив: “Прийнято рішення щодо заборони ведення будівництва на цій земельній ділянці, доки з мешканцями не погодять детальний план території цього мікрорайону. До позиції територіальної громади міста необхідно дослухатись. Все вирішувати треба з досягненням консенсусу”. Він запропонував депутатам та мешканцям міста зустрітись на тому місці, де планують звести гуртожиток, й оглянути умови земельної ділянки.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ