Луцьк: свято Святого Миколая у «Білій турі»

Луцьк: свято Святого Миколая у «Білій турі»

25.12.14 09:18 0 690
Традиційний турнір з шашок серед дітей шкільного віку, присвячений Дню Святого Миколая відбувся 23 грудня 2014 року в шахово-шашковому клубі «Біла тура» Луцького міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Дух боротьби, радість перемог, гіркота поразок панували у юних учасників змагань, які вирішили провести свої зимові канікули змістовно.

Згідно з положенням до участі допускались усі охочі діти шкільного віку міста Луцька. Їх зібралось 41 учасник. Серед них були шашкісти, які відвідують секції в клубі «Біла тура» та в інших семи клубах за місцем проживання населення міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх».

Змагання проводились за швейцарською системою у п'ять турів. Лідерами четвертого туру, набравши чотири очка з чотирьох, стали першорозрядник Максим Слісаренко та другорозрядник Олександр Волох.

У п'ятому турі зустріч між ними завершилась перемогою Максима Слісаренка (клуб «Біла тура»). Відповідно друге місце посів Олександр Волох (клуб «Біла тура»). Третє місце визначали за коефіцієнтом Бухгольця, так як п'ятеро учасників набрали однакову кількість очок — чотири з п'яти. Фортуна посміхнулась Сергію Григоровичу (клуб «Біла тура»), який і став бронзовим призером.

Кращий результат серед дівчат показали: перше місце – Валентина Тиха (клуб «Біла тура»). Друге і третє місце посіли відповідно Софія Палаєвська (клуб «Лучеськ») та Олександра Грищук (клуб «Юність»).

Переможці змагань були нагороджені дипломами та призами міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», а солодощі від Святого Миколая подарувала всім учасникам турніру громадська організація «Ми плюс».

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В українців різко зросли ...
Наступна новина: Вінницькі борці з ...

КОМЕНТАРІ