У Житомирі відзначили переможців конкурсу «Лауреати спортивного 2014 року»

У Житомирі відзначили переможців конкурсу «Лауреати спортивного 2014 року»

25.12.14 08:05 0 691
Напередодні новорічно-різдвяних свят в обласному центрі відбувся масштабний урочистий захід, на якому відзначили кращих спортсменів Житомирщини. 24 грудня почесні нагороди отримали переможці щорічного обласного конкурсу «Лауреати спортивного року». Захід зібрав спортсменів, тренерів, ветеранів спорту та активістів фізкультурно-спортивного руху. З теплими словами і вдячністю за досягнення, які прославляють Житомирщину в Україні та світі, звернулися і представники влади – голова облдержадміністрації Сергій Машковський, т.в.о. заступника голови облдержадміністрації Ярослав Лагута, директор департаменту сім'ї, молоді та спорту облдержадміністрації Світлана Гресь та директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Микола Дідківський.

У своєму виступі Сергій Машковський зазначив: «Мені надзвичайно приємно бути серед вас і вітати лауреатів спортивного 2014 року. Щиро дякую всім, хто займається розвитком спорту і олімпійського руху в нашій області і виховує молоде здорове покоління. Житомирщина пишається спортсменами, які прославляють її не лише на всеукраїнському, а й міжнародному рівні. Ви всі – наша гордість і зразковий приклад для наслідування. Як представник влади, я докладу зусиль для того, аби ви відчули нашу підтримку. Бажаю всім міцного здоров'я, нових здобутків та спортивних і життєвих перемог».

Ярослав Лагута теж привітав спортсменів, імена яких, за його словами, асоціюються зі спортивними досягненнями Житомирщини. Посадовець подякував усім тренерам за їх нелегку працю, результатом якої є не лише спортивні досягнення, а й виховна робота. Ярослав Лагута наголосив: «Зичу вам миру і світлого неба над головою, аби всі ми мали більше часу для занять спортом».

Цьогоріч лауреатів спортивного року визначали у десятьох номінаціях: «Кращий спортсмен року з олімпійських та неолімпійських видів спорту», «Краща спортсменка року з олімпійських та неолімпійських видів спорту», «Кращий тренер з неолімпійських видів спорту», «Меценат року в галузі спорту», «Краща команда з ігрових видів спорту», «Сенсація року», «Кращий тренер з олімпійських видів спорту», «Сила духу», «Спортивна слава області», «Кращий спортивний журналіст року». Окрім цього, під час урочистостей вручили посвідчення майстрів спорту зі спортивної аеробіки, а також нагородили переможців та призерів футбольного фестивалю «Даруймо радість дітям!», змагань серед сільських і селищних рад, серед ветеранів, обласної Спартакіади серед професійно-технічних закладів, визначили призерів та переможців у загальнокомандному заліку чотирнадцятих літніх спортивних ігор Житомирщини 2014 року. Спортсмени та тренери отримали й дипломи Житомирського регіонального центру «Інваспорт».

Майстер спорту України міжнародного класу, призерка чемпіонату світу з акватлону, володарка кубку Європи з триатлону Юлія Єлістратова зазначила: «Пишаюся тим, що представляю Житомирщину і Україну на світовій спортивній арені. Щиро вдячна за підтримку та віру в мої перемоги. Сподіваюся, що спорт в нашій області буде інтенсивно розвиватися і в майбутньому».

А майстер спорту України, срібний призер чемпіонату світу з армспорту серед спортсменів-інвалідів Олександр Пінчук відзначив, що йому надзвичайно приємно бути лауреатом цього конкурсу. Спортсмен розповів, що для нього – це визнання успіхів, яких вдається досягати. Олександр Пінчук наголосив, що й надалі буде докладати зусиль до того, аби на міжнародних змаганнях частіше звучав гімн України та майорів прапор нашої Батьківщини.

На знак вдячності за визнання успіхів спортсмени вручили скромні подарунки і представникам влади. Конкурс «Лауреати спортивного 2014 року» в черговий раз довів, що Житомирщину знають у світі, а популяризують наш край люди, які народилися й виросли тут і черпають від рідної землі натхнення й наснагу для нових перемог.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: За дорученням ...
Наступна новина: В Чернівецькій області ...

КОМЕНТАРІ