В Закарпатській області ПАТ "Укртелеком" вводить в дію єдиний тариф на послуги

В Закарпатській області ПАТ "Укртелеком" вводить в дію єдиний тариф на послуги

25.12.14 08:10 0 719
4 листопада 2014 року Антимонопольним комітетом України було надано рекомендації ПАТ «Укртелеком» переглянути тарифи на послуги з надання у користування ліній безпосереднього зв'язку між двома кінцевими пунктами на місцевій телефонній мережі та привести їх розмір до рівня, який існував би за умов значної конкуренції на ринку.

На виконання зазначених рекомендацій ПАТ «Укртелеком» повідомило про прийняття наказу від 10 грудня 2014 року № 704 «Про затвердження тарифів на послуги з організації та користування лінією безпосереднього зв'язку», яким вводиться в дію єдиний тариф на послуги, тобто без застосування диференціації в залежності від адміністративно-територіального розподілу.

Внаслідок цього, тарифи на послуги з організації та користування лінією безпосереднього зв'язку знижено, в залежності від населених пунктів, до 70 відсотків.

Так, зокрема у м. Києві та населених пунктах Київської області тариф знижено з 485 грн. до 145 грн.

Наказ ПАТ «Укртелеком» вводиться в дію з 1 січня 2015 року та передбачає, зокрема, переукладання відповідних договорів з суб'єктами господарювання (операторами, провайдерами телекомунікацій).

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За добу на дорогах ...
Наступна новина: У Трускавці вшанували ...

КОМЕНТАРІ