В Ужгороді та Мукачеві за добу горіли два автомобілі

В Ужгороді та Мукачеві за добу горіли два автомобілі

25.12.14 13:01 0 742
23 грудня о 19:02 до ужгородських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в автомобілі марки BMW на вулиці Грибоєдова. Загорання помітила місцева мешканка, яка й передзвонила в службу «101».

До приїзду пожежників полум’я в машині почали гасити робітники автомайстерні, яка знаходиться поруч. Завершили ж справу бійці 15-ї державної пожежно-рятувальної частини, які о 19:30 локалізували пожежу, а через 15 хвилин повністю її загасили.

Внаслідок загорання у машині знищені задній бампер, задні фари, скло, капот, гумові частини моторного відсіку та передня решітка. Крім цього, пошкоджено багажник, ліве крило, передній бампер і передню ліву фару.

Остаточну причину і завдані пожежею збитки встановлять правоохоронці. Розглядається багато версій, не виключають, зокрема, і занесення ззовні стороннього джерела запалювання.

Цього ж дня о 22:33 до мукачівських рятувальників подзвонили перехожі з повідомленням про загорання в автомобілі марки Chery на вулиці Д.Донського. Власник машини в цей час був вдома.

Ще до прибуття пожежників із ДПРЧ-17 вогонь власними силами загасили місцеві мешканці. Полум’я встигло знищити передній бампер і крило та пошкодити колеса авто.

Імовірну причину загорання та суму збитків, завданих пожежею, наразі встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ