На Закарпатті відбувся тренінг: "Знати,щоб врятувати"

На Закарпатті відбувся тренінг: "Знати,щоб врятувати"

25.12.14 08:51 0 693
Учасники тренінгу навчались надавати першу медичну допомогу. А одним із організаторів акції виступив член Громадської ради при УМВС області Ерік Глеба.

В Ужгороді на базі Закарпатського облвійськкомату, за активної підтримки УМВС України в Закарпатській області, днями відбувся тренінг з тактичної медицини «Знати, щоб врятувати».

У ньому взяли участь представники військових частин, медичні працівники, студенти-медики, волонтери, добровольці, а також школярі з Києва, Черкас, Тернополя, Іршави, Ужгорода.

Впродовж двох днів досвідчені інструктори громадської організації «Медичний загін спецпризначення «Білі берети» передавали усім охочим свої знання та досвід з надання медичної допомоги під час бойових дій та надзвичайних ситуацій.

— Знання та навички, які ми намагаємося передати учасникам під час таких тренінгів, знадобляться і за мирного часу, і в умовах бойових дій. Наша мета полягає в тому, аби у стислі терміни підготувати якомога більше людей, спроможних за будь-яких нестандартних ситуацій не лише надати першу домедичну допомогу, а й керувати, за потреби, мобільними медичними пунктами, — наголосив один із організаторів тренінгу Ерік Глеба – член Громадської ради при УМВС України в Закарпатській області.

На завершення тренінгу всі учасники склали професійний іспит: виконали тестові завдання, спеціалізовані навчальні вправи з долікарської допомоги та отримали сертифікати учасників вишколу з тактичної медицини.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Головні проблеми ...
Наступна новина: Житомирщина: місцеві ...

КОМЕНТАРІ