В Закарпатській області екскурсію для вихованців дитбудинку провели у Мукачівському міськвідділі міліції

В Закарпатській області екскурсію для вихованців дитбудинку провели у Мукачівському міськвідділі міліції

25.12.14 17:14 0 871
Два десятки неповнолітніх вихованців Чинадіївського будинку дитини ознайомилися із структурою підрозділу міліції, роздивилися спецзасоби, приміряли бронежилети і запевнили: прийдуть ще.

Основна мета проведення подібних заходів – це встановлення дружніх та партнерських стосунків між міліцією та молоддю, яка завжди з інтересом відкриває двері правоохоронного органу.

Для гостей організували невеличку екскурсію: провели коридорами міськвідділу, розповіли про специфіку роботи основних структурних підрозділів міліції: слідства, карного розшуку тощо. Гостей також ознайомили з роботою чергової частини, куди надходить вся інформація про скоєні правопорушення та злочини.

Крім того, відвідувачам показали камеру попереднього утримання затриманих за підозрою у скоєнні злочину та продемонстрували спецзасоби, якими користуються правозахисники під час затримання особливо небезпечних злочинців.

Втім, найбільше зацікавила юних відвідувачів табельна зброя міліціонерів. Діти також приміряли на себе міліцейське екіпірування, задавали безліч запитань, на які отримали відповіді.

Екскурсія вихованцям закладу настільки сподобалась, що вони пообіцяли неодмінно повернутись зі своїми друзями з дитбудинку.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ