На Хмельниччині проведено селектор з питань дотримання режимів електроспоживання

На Хмельниччині проведено селектор з питань дотримання режимів електроспоживання

25.12.14 12:55 0 1027
Міністерством енергетики та вугільної промисловості України 23 грудня провело селекторну нараду з керівниками Київської міської та обласних державних адміністрацій і електропередавальних організацій з питань забезпечення контролю за дотриманням встановлених режимів електроспоживання, застосування заходів зі зниження споживання електричної потужності, у тому числі шляхом введення графіків аварійного відключення споживачів. Від Хмельницької області участь у нараді взяли перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин, керівництво ПАТ «Хмельницькобленерго».

Учасники селекторної наради звернули увагу, що застосування зазначених протиаварійних графіків протягом тривалого часу доби негативно впливає на соціально-економічну ситуацію в Україні та викликає нарікання у населення.

При цьому необхідно відмітити, що в ситуації, яка склалася в енергетичній галузі з забезпеченням електростанцій паливом, ліквідація аварійної ситуації без застосування відключень споживачів на даний час неможлива.

З метою пом`якшення можливих негативних наслідків відключень електроенергії в ОЕС України та забезпечення інформування споживачів, населення щодо часу та тривалості відключень було запропоновано електропередавальним організаціям запровадити графіки тимчасового відключення електричної енергії споживачам.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Безпечний зимовий ...
Наступна новина: Житомирські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ