На Хмельниччині рятувальники ліквідували пожежу в приватному вольєрі

На Хмельниччині рятувальники ліквідували пожежу в приватному вольєрі

25.12.14 09:45 0 690
23 грудня о 21:56 до оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області надійшло повідомлення про пожежу в приватному вольєрі для утримання собак на вул. Конєва в обласному центрі. Зателефонував випадковий перехожий, який помітив вогонь зі споруди.

Негайно до місця виклику прибули два відділення 1-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Хмельницький та група спеціальної пожежної техніки Аварійно-рятувального загону спеціального призначення, які пожежу площею 6 кв. м локалізували о 22:06, ліквідували о 22:09. Внаслідок пожежі вогнем знищено вольєр.

Завдяки оперативним діям вогнеборці запобігли розповсюдження вогню на розташовану поруч таку ж споруду. Ймовірна причина пожежі – необережність під час паління невстановленою особою.

Працівникам ДСНС на місці події повідомили, що вольєри вже кілька років стоять пусті, тварини в них не утримуються. Але на превелике здивування вогнеборців, під час гасіння пожежі вони виявили цуценя. Як з’ясувалося, в захаращеному вольєрі дворняга привела потомство, і під час ліквідації пожежі собака пильно спостерігала за рятувальниками, які після гасіння відразу ж віддали дитинча матері.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківську ...
Наступна новина: Львівський рятувальники ...

КОМЕНТАРІ