На Хмельниччині розкрити крадіжку правоохоронцям допомогли небайдужі громадяни

На Хмельниччині розкрити крадіжку правоохоронцям допомогли небайдужі громадяни

25.12.14 14:39 0 716
Нещодавно до Віньковецького райвідділу міліції із заявою про крадіжку 13 тисяч гривень з будинку звернулась 34-річна жителька одного із сіл району.

Працівникам міліції вийти на слід крадія, а точніше крадійки, допомогли небайдужі односельчани, які повідомили, що в одній із неблагополучних сімей несподівано з'явились чималенькі гроші.

В результаті вжитих оперативно-розшукових заходів правоохоронцями було встановлено, що до вчинення кримінального правопорушення причетна 19-річна жителька села. Як повідомила підозрювана, того вечора вона поверталася додому з дня народження.

Була напідпитку, і коли проходила повз будинок знайомої, вирішила покращити своє матеріальне становище. Знала, що господині вдома немає. Опинившись всередині приміщення, зловмисниця одразу ж попрямувала до спальні, адже саме там знайома зберігала заощадження. Прихопивши чималеньку суму, дівчина спокійно попрямувала додому. Про свій «подвиг» вона одразу розповіла чоловікові, а наступного дня вони сміливо розпочали витрачати гроші на задоволення власних потреб — купували солодощі, алкоголь, ще й знайомих щедро пригощали.

Наразі слідчим відділом Віньковецького райвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Досудове розслідування триває.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В сільськогосподарську ...
Наступна новина: У Львові чоловік заподіяв ...

КОМЕНТАРІ