Мультфільм «Бабай» уже зібрав 960 тис. грн

Мультфільм «Бабай» уже зібрав 960 тис. грн

25.12.14 16:56 0 879
За перші вихідні прокату перший український повнометражний мультфільм «Бабай» зібрав 960 тис. гривень. З них понад 25 тис. грн буде перераховано на підтримку дітей переселенців.

Про це повідомляє прес-служба Мінкультури.

«Чудовий старт! – зазначив продюсер фільму і генеральний директор студії «Укранімафільм» Едуард Ахрамович. – Наразі ми маємо результати перших чотирьох днів. На мультфільм «Бабай» прийшло 25 600 українських глядачів. Ми зібрали майже мільйон – 960 000 грн за перший вікенд. Моя мрія – довести кількість глядачів «Бабая» до 200 тисяч. Цифри говорять про те, що українська анімація конкурентоспроможна».

У відомстві нагадують, що прокат мультфільму «Бабай» має також благодійну складову – одна гривня з кожного проданого квитка буде передана на підтримку дітей переселенців. Таким чином уже зібрано 25600 гривень.

Нагадаємо, що за 23 роки незалежності мультфільм «Бабай» став першим українським повнометражним анімаційним проектом, який вийшов на широких екранах країни. Виробничий бюджет першого українського повнометражного анімаційного фільму становить 7,1 млн грн. Робота над 70-хвилинним анімаційним проектом тривала два роки. За цей період творча група створила понад 200 тисяч малюнків.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині безробітна ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ