Львівські молоді митці представили «Іспит витривалості праведного Йова»

Львівські молоді митці представили «Іспит витривалості праведного Йова»

25.12.14 13:45 0 693
У галереї сучасного мистецтва Українського католицького університету відкрилась виставка «Іспит витривалості праведного Йова. Порох золота», де представлені твори сучасного мистецтва.

Як повідомляє прес-служба Львівської ОДА, метою виставки є мистецька рефлексія на події в Україні.

До 21 січня щодня з 11:00 до 19:00 на експозиції можна оглянути роботи молодих митців Михайла Барабаша, Терези Барабаш, Арсена Берези, Андрія Гелитовича, Марини Ігнатьєвої, Сергія Радкевича, Василя Савченка, Ярини Шумської. Куратором виставки є лауреат Національної премії України імені Т.Шевченка, народний художник України Любомир Медвідь.

Під час відкриття виставки т.в.о. голови обласної державної адміністрації Юрій Турянський зазначив, що вірність багатостраждального Йова своїм ідеям та принципам є добрим прикладом для кожного.

«Головне питання цієї біблійної історії, чи зламається Йов. Це питання чи не найактуальніше для нашого суспільства. Наша держава увійшла у великі випробування. Якщо ми їх пройдемо так, як це зробив Йов – Бог нагородить нас так само, як це було зроблено із цим стародавнім праведником. В цьому і є основна ідея цього мистецького проекту», – підкреслив Юрій Турянський.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ