Римо-католицька парафія Львова запрошує спільно відсвяткувати Різдво

Римо-католицька парафія Львова запрошує спільно відсвяткувати Різдво

25.12.14 17:25 0 701
У Львові Римо-католицька парафія св. Йоана Павла запрошує на святкування Різдва Христового за григоріанським календарем. Святкування відбудеться 24 грудня, в Українському католицькому університеті.

Про це інформує прес-служба Львівської міської ради.

Спочатку клуб «Гіллель» представить обряди єврейського свята Ханука зі співами і запаленням свічника. Це свято світла, в пам’ять про чудесне збереження олії для лампи в Єрусалимському храмі. Співатиме єврейський гурт «Техілим».

Після цього відбудеться святкування Святвечора із занесенням скаутами Вифлеємського вогню і благословенням різдвяних фігурок. Опівночі розпочнеться Різдвяна Служба (Пастирка). Колядки співатимуть разом зі спільнотою «Живий вогонь».

Студенти з Африки (The Lviv African Catholic Community) представлять свої різдвяні традиції: національні страви, співи та танці. Ділячись Різдвяним хлібом («оплатком»), учасники будуть складати один одному найщиріші побажання.

Повернутися додому можна буде спеціально замовленими автобусами.

Римо-католицька парафія св. Йоана Павла запрошує всіх до розділення спільної радості. Святкування відбудеться о 21.00 на філософсько-богословському факультеті УКУ.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ