Івано-Франківщина: зустріч рятувальників з освітянами області – щоб зимові свята відбулися без пожеж

Івано-Франківщина: зустріч рятувальників з освітянами області – щоб зимові свята відбулися без пожеж

25.12.14 14:15 0 646
В приміщенні Івано-Франківської ОДА відбулася нарада керівників департаментів освіти районних держадміністрацій під головуванням заступника голови ОДА Ігора Пасічняка за участю викладача Харківського Національного університету цивільного захисту Ігора Федюка та представників Управління ДСНС в області.

Серед порядку денного наради було й питання компетенції пожежно-рятувальної служби – дотримання правил пожежної безпеки у навчальних закладах області під час Новорічних та Різдвяних свят. Доповідаючи по даному питанню, начальник сектора пожежної безпеки Управління ДСНС в області Роман Деркач зазначив, що у зимовий період загалом і під час свят зокрема зростає загроза виникнення пожеж, тож дотримання відповідних правил безпеки набуває першочергового значення. І в цьому аспекті потрібно звернути особливу увагу на справність електромереж, додаткових інструктажах з персоналом навчальних закладів та грамотних діях у випадку виникнення пожеж. Також представник Управління ДСНС в області навів статистику пожеж та загибелі людей на них, що трапилися впродовж цього року на Прикарпатті, відповів на запитання присутніх.

Перед освітянами області виступив і викладач Харківського Національного університету цивільного захисту Ігор Федюк, який ознайомив присутніх з правилами прийому та перспективами навчання у цьому престижному навчальному закладі, підкресливши, що окрім отримання ґрунтовної фахової освіти, його випускники користуються великим попитом у роботодавців та навчатимуться у промислово розвиненому місті з багатими культурними традиціями. У свою чергу, юнаки та дівчата з Прикарпаття, які вчитимуться на Слобожанщині, принесуть з собою не тільки бажання присвятити себе мужній та благородній професії рятувальника, а й самобутні народні традиції Івано-Франківщини, духовність та патріотизм.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку святковими ...
Наступна новина: На Львівщині двоє ...

КОМЕНТАРІ