Правоохоронці продовжують відпрацьовувати всі можливі версії вбивства родини на Прикарпатті

Правоохоронці продовжують відпрацьовувати всі можливі версії вбивства родини на Прикарпатті

25.12.14 11:09 0 703
Про це повідомили на спільному брифінгу начальника УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин та прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк.

Правоохоронці розглядають близько десятка версій вбивства родини у Микуличині, в тому числі й боргові зобов'язання та помста, проте основною, яка підкріпленою деякими фактами, залишається вбивство батьками дітей та самогубство дорослих.

За словами начальника УМВС України в Івано-Франківській області Миколи Семенишина, жахливе вбивство у Микуличині перебуває на особистому контролі міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова, вживається ряд першочергових оперативних заходів, які б дозволили з'ясувати усі обставини цього злочину.

Наразі слідство очікує офіційних висновків численних експертиз, призначених за цією резонансною справою. «Нас цікавить життя загиблих не тільки за останній місяць, але і все їхнє життя, щоб визначити мотиви даних дій», - заявив головний прокурор Івано-Франківської області Ігор Настасяк.

«У справі ще багато запитань, на які ми ще не має відповіді. Обіцяємо, що повідомимо громадськість про результати експертиз», - підсумував прокурор.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франковской області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За 2014 рік населення ...
Наступна новина: Львів: у Кам’янка-Бузькому ...

КОМЕНТАРІ