Черговий загін прикарпатських правоохоронців повернувся у повному складі

Черговий загін прикарпатських правоохоронців повернувся у повному складі

25.12.14 12:41 0 763
Із зони проведення антитерористичної операції повернувся зведений загін працівників карного розшуку та управління боротьби з організованою злочинністю, які протягом місяця несли службу на території східного регіону України.

Начальник УМВС в області полковник міліції Микола Семенишин привітав прибулих бійців зі щасливим поверненням та подякував за добросовісне виконання службових обов'язків.

«У черговий раз ми раді зустрічати наших героїв-патріотів, які добровільно виявили бажання поїхати на схід захищати цілісність та суверенітет нашої неньки-України. А головне, що всі живі та здорові повернулися до рідних домівок. Ми пишаємося вами, тим, що ви продовжуєте підтримувати високу марку міліції Прикарпаття», - зазначив полковник міліції Микола Семенишин.

Відтак за сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, особисту мужність і героїзм, виявлені в захисті державного суверенітету і територіальної цілісності нашої держави, усіх бійців нагородили подяками та грошовими винагородами.

Полковник міліції Ігор Баб'юк, який очолював зведений загін івано-франківських правоохоронців, щиро подякував керівництву прикарпатської міліції за підтримку та теплу зустріч. «Ми несли службу на блокпосту зі львівськими десантниками 80-ї аеромобільної бригади, які захищали Луганський аеропорт, – сказав Ігор Баб'юк. – Спілкуючись з ними і дивлячись у їхні обличчя та очі, відрадно було усвідомлювати, що бойовий дух наших військовиків після всього пережитого залишається високим. І повірте, що питання не в армії і не в наших людях, які готові віддавати життя для того, щоб ми здобули перемогу та очистили нашу землю. Люди готові це робити, сповнені рішучості та непохитності, і зовсім по-іншому в тих бойових умовах сприймається такі поняття як держава, кордон, прапор. Ми своїми силами допомагаємо армійським побратимам, чим можемо».

Зараз на міліціонерів чекає короткий відпочинок, а відтак вони повернуться до виконання своїх службових обов'язків.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ