У Львівській області у Стрию раніше судимий чоловік серед білого дня пограбував жінку

У Львівській області у Стрию раніше судимий чоловік серед білого дня пограбував жінку

25.12.14 13:43 0 686
Правоохоронці викрили зловмисника та вилучили у нього сумочку, яку він викрав у стриянки. За фактом грабежу відкрито кримінальне провадження за статтею 186 Кримінального кодексу України.

До Стрийського міського відділу міліції, 20 грудня, звернулася 57-річна місцева мешканка, котра повідомила, що близько четвертої години дня, на одній з вулиць міста, невідома особа вирвала у неї сумочку. Сума завданих збитків становить 2 тисячі гривень.

Правоохоронці встановили, що до скоєння грабежу причетний 29-річний мешканець міста Стрий, який вже був раніше судимим та ніде не працює. Викрадене майно у нього працівники міліції вилучили.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками ч.1 ст.186 (грабіж) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівські молоді митці ...

КОМЕНТАРІ