Рівненська область: протягом доби рятувальники по тривозі виїжджали 4 рази

Рівненська область: протягом доби рятувальники по тривозі виїжджали 4 рази

25.12.14 13:32 0 651
Протягом минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи ГУ ДСНС у Рівненській області за сигналом «Тривога» здійснили 4 виїзди. Рятувальники ліквідували 4 пожежі та не допустили розповсюдження вогню на розташовані поруч житлові будинки та господарчі прибудови. Загибелі або травмування людей під час пожеж не сталося.

Наразі фахівці працюють над встановленням причин загорянь та сумою матеріальних збитків.

Шановні громадяни. Служба порятунку Рівненщини вкотре звертає Вашу увагу на суворе дотримання елементарних правил пожежної безпеки, щоб уберегти свою оселю та майно від вогню. Постійно стежте за справністю електропроводки та електрообладнання у своєму господарстві. Довіряйте їх монтаж і ремонт тільки фахівцям. Для захисту електромережі від перепадів напруги застосовуйте автоматичні запобіжники й калібровані плавкі вставки лише заводського виготовлення. Перед тим, як вийти з приміщення, потрібно вимикати все електрообладнання з розеток. Намагайтеся уникати перевантаження електричних мереж, не вмикайте одночасно побутові електроспоживачі значної потужності.

Якщо всі громадяни будуть дотримуватись цих простих норм і правил, кількість пожеж та надзвичайних ситуацій значно зменшиться, а відтак зменшиться кількість жертв і втрат, яким можна запобігти. Хотілося б вірити: більшість громадян так і робитимуть – з повагою ставитимуться як до власного життя і майна, так і до своїх сусідів.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Луцьку відбулась ...

КОМЕНТАРІ