Правоохоронці Рівненщини виступили організаторами змагань з міні- футболу серед дітей

Правоохоронці Рівненщини виступили організаторами змагань з міні- футболу серед дітей

25.12.14 14:49 0 799
Уперше правоохоронці Рокитнівщини спільно з керівництвом освіти провели спортивні змагання з міні-футболу. Організаторами виступили працівники міліції, а учасниками – діти з різних шкіл.

Зі слів тимчасово виконуючого обов'язки начальника підполковника міліції Василя Зелінського, в наш час необхідно велику увагу приділяти вихованню дітей, адже вони – наше майбутнє. Від того, що ми вкладемо в них, яку увагу приділимо вихованню, залежить добробут та процвітання нашої держави. Якщо ми будемо пояснювати дітям важливість здорового способу життя, правильної поведінки в суспільстві, дотримання законності, то, можливо, нам вдасться виховати хороше наступне покоління.

Зустріч правоохоронців з дітьми розпочалася з гімну України та підняттям прапора. На поле вийшло 6 команд. Гра була запеклою, адже за перемогу боролися її спортсмени до останнього. Важливим для дітей – це увага дорослих, адже діти люблять, коли з ними розмовляють та цікавляться їхнім життям. Спорт – це важливо, але важливо і те, що ці змагання дарують дітям радість, згуртовують їх та збільшують коло знайомства і спілкування.

За підрахунками спортивних змагань з міні-футболу, переможцями цього року стала команда Рокитнівської ЗОШ І-ІІІ ступеня, друге місце посіла команда з Рокитнівської гімназії НВК І ступеня, третє місце посіла ДЮСШ смт Рокитне, та четвертою стала Масевицька ЗОШ І-ІІІ ступеня. У номінації «Кращий нападник» обрано та нагороджено Сергія Богданця, а «Кращим воротарем» став Дмитро Павлушенко.

Солодкими подарунками, грамотами, кубками, а згодом і фінальними фотографіями закінчився цей чудовий день.

- Сподіваємось, що спорт стане чудовою традицією для міліціонерів,- говорить Василь Зелінський, - ми, наче помолодшали на десяток років, та отримали величезне задоволення від гри.

Тетяна Чубик,

Рокитнівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ