Звітує профспілка атестованих працівників міліції Тернопільщини

Звітує профспілка атестованих працівників міліції Тернопільщини

25.12.14 14:58 0 886
Від ефективної роботи поліцейських формувань будь-якої країни світу залежить не тільки рівень безпеки громадян, а й психологічна рівновага в суспільстві. Та, щоб вартовий правопорядку зміг сповна віддаватися роботі, він має бути впевнений, насамперед, у власному захисті.

- Аби правоохоронці Тернопільщини користалися своїм правом на соціальну, правову та іншу допомогу, й було зорганізовано у березні 2002 року профспілку атестованих працівників органів внутрішніх справ, - розповідає голова ПАП УМВС в області Ярослав Романюк. - Тоді організація налічувала 350 членів. За дванадцять років функціонування членами профспілки стали дві тисячі триста сорок правоохоронців. У міськрайорганах та окремих галузевих службах управління працює 39 первинних профспілкових організацій. І спостерігається тенденція до зростання.

Така ситуація закономірна, адже міліціонери відчувають підтримку та дієвість існування подібної організації. Лише цьогоріч атестовані працівники ОВС Тернопільщини отримали матеріальної допомоги на шістсот тисяч гривень. До дня Святого Миколая для дітей співробітників міліції було закуплено 2100 подарунків, а також 150 пакунків з солодощами – для вихованців інтернатів, сиротинців та спецшкіл. Вісім дитячих путівок на оздоровлення у літніх таборах - теж ініціатива профспілки, як і надання безпроцентної поворотної матеріальної допомоги для співробітників органів внутрішніх справ. До слова, цьогоріч комітет профспілки задовільнив клопотання одинадцятьох членів організації і виділив їм кошти на облаштування житла та інші побутові і соціальні потреби у розмірі сімдесят п'ять тисяч гривень.

Окрім цього, професійна спілка виступила в ролі мецената, профінансувавши організацію та преміювання учасників спортивних змагань та творчих конкурсів. Долучилася і до придбання медичного обладнання для відомчої медичної служби, допомогла в облаштуванні навчального центру для співробітників міліції.

З'явилася цього року й нова «стаття витрат». Зі слів Ярослава Романюка, профспілкова організація активно допомагає міліціонерам-добровольцям, що несли чи несуть службу в зоні АТО. Для цього було виділено понад тридцять тисяч гривень – це і матеріальна допомога, і придбання снайперського обладнання, розгрузочних жилетів, рюкзаків, і допомога в лікуванні та реабілітації пораненим учасникам АТО.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
1 (голосів: 1)
Наступна новина: Колектив батальйону ...

КОМЕНТАРІ