За добу на дорогах Вінниччини постраждали троє людей,двоє з них пішоходи

За добу на дорогах Вінниччини постраждали троє людей,двоє з них пішоходи

25.12.14 08:09 0 703
У Літинському та Хмільницькому районах під колесами автівок опинились двоє пішоходів, а у Теплицькому районі водій іномарки з’їхав у кювет. Усі постраждалі знаходяться у лікарнях.

Близько пів сьомої години вечора у смт. Літин 66-річний водій автомобіля «ВАЗ-11113» скоїв наїзд на 61-річного пішохода. Потерпілий з травмою голови та переломами руки та ноги доставлений до районної лікарні.

У м. Хмільник під колесами «Daewoo Sens» опинилась 35-річна місцева жителька. Аварія сталась близько дев’ятої години вечора на вулиці Леніна. З переломом ноги жінка госпіталізована до травматологічного відділення лікарні.

На лікарняному ліжку з відкритим переломом ноги опинився 40-річний водій «Hyundai Tucson». В селі Лозовата Теплицького району чоловік не впорався з керуванням та з’їхав у кювет.

За усіма фактами автопригод відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст. 286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За такі правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: В Закарпатській області ПАТ ...

КОМЕНТАРІ