Безпечний зимовий відпочинок - рекомендації від ПриватБанку для українських туристів

Безпечний зимовий відпочинок - рекомендації від ПриватБанку для українських туристів

25.12.14 12:55 0 4936
Зимовий відпочинок на гірсько-лижних курортах неможливо передати - це казка, в якій обов'язково треба побувати, особливо в дні новорічних та різдв’яних свят. Альтернативою поки що дорогої та нерозвинутої гірсько-лижної інфраструктури українських Карпат є курорти у сусідніх Європейських країнах. Безліч пропозицій турів ви завжди зможете знайти в туристичних агенціях. Одне із питань, яке необхідно вирішити - це туристичне страхування.

Програма «Туристичне страхування» - це не тільки страховка для візи на вимогу посольств. Медична допомога за кордоном може коштувати цілий стан. Якщо у вас є поліс, ви гарантовано отримуєте безкоштовну медичну допомогу в будь-якій точці світу в рамках обраної страхової програми. Рівняни, як і всі жителі України, тепер зможуть отримати унікальні послуги страхування у відділеннях ПриватБанку.

«Туристичне страхування» від ПриватБанку має свої переваги. По-перше, простота та швидкість оформлення полісів для клієнтів ПриватБанку, яким потрібно лише ввести данні закордонного паспорту. По-друге, легкість та прозорість тарифів. Діють лише два тарифних плани Classic та Gold із одною ціною на всі країни світу. Поліс повністю відповідає вимогам Консульської інструкції для видачі візи. І по-третє, поліс діє протягом року, а кількість поїздок не обмежується за умови, що термін перебування за кордоном у кожній поїздці не перевищує 60 днів. Тому не потрібно купувати медичну страховку для кожної поїздки окремо.

Як роз’яснює директор Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Андрій Якимів: “Процедура оформлення справді зручна і швидка. Для оформлення необхідно тільки дані закордонного паспорту. При оформленні Вам видається: примірник страхового полісу; картка із зазначенням номера поліса, плану страхування, а також початком дії поліса і датою закінчення дії; буклет з описом ризиків і правил. При бажанні, Ви може застрахувати свого чоловіка/дружину, дітей віком від 1 до 18 років і батьків (до 79 років), сплативши платіж зі своєї карти. Оформити поліс «Туристичне страхування» в ПриватБанку строком на 1 рік дешевше, ніж купувати у Туроператорів / Туристичних агентств всього на 10 днів”.

Детальніше про тарифи та перелік додаткових послуг, ризиків та випадків можна ознайомитись на сайті ПриватБанку або проконсультувавшись у працівників відділень ПриватБанку. Бажаємо Вам приємного безпечного відпочинку!

ПриватБанк - найбільший український банк і лідер роздрібного банківського ринку. Сьогодні банк обслуговує 14,6 мільйона індивідуальних клієнтів, 334 000 корпоративних клієнтів. За даними на 1 листопада 2014 року, активи банку становлять 201 232 млн грн, регулятивний капітал - 21 024 млн грн, чистий прибуток банку за три квартали 2014 року - 426 957 000 грн. У регіональній мережі банку працює 2 511 відділень, 7570 банкоматів, 12 993 терміналу самообслуговування.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Вінницька область: ...
Наступна новина: На Хмельниччині проведено ...

КОМЕНТАРІ