Чернівецька область: виникло 4 пожежі

Чернівецька область: виникло 4 пожежі

26.12.14 11:40 0 671
Протягом минулої доби у Чернівецькій області виникло 4 пожежі, на одній з яких загинула людина. 25 грудня у селі Іванівці Кельменецького району під час пожежі в житловому будинку загинула місцева мешканка, жінка 1934 року народження. Як виявилося, вона проживала сама. Родич потерпілої, який проживав в сусідній будівлі, відчув запах диму. Він зайшов всередину і виявив жінку вже без ознак життя. Чоловік відразу зателефонував на спецлінію 101. Рятувальники смт. Кельменці, які прибули за місцем виклику, ліквідували пожежу, що дозволило врятувати від знищення будинок. Вогнем знищено ліжко, речі домашнього вжитку. Тіло загиблої направлено на судово-медичну експертизу в місто Сокиряни для встановлення причини смерті. За попередньою інформацією, причиною виникнення пожежі стало необережне поводження з вогнем самою загиблою.

Ще під час 3 пожеж виникло загорання сухої трави. У селі Снячів Сторожинецького району горіла трава на площі 6 га. Сильний вітер сприяв швидкому поширенню вогню, тому існувала загроза подальшого розповсюдження полум’я на житловий будинок. Рятувальники міста Сторожинець ліквідували пожежу і врятували від знищення будинок. Також у Чернівцях горіла трава на площа 2 га. по вул. Кубинській обласного центру, а у селі Черешенька Вижницького району на площі 0,3 га. В обох випадках пожежно-рятувальні підрозділи оперативно ліквідовували пожежу.

З початку року в Чернівецькій області на пожежах загинуло 32 людини, з яких 2 дитини. Управління ДСНС України у Чернівецькій області нагадує громадянам: основними причинами виникнення пожеж, на яких гинуть люди, є «людський фактор»! Дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Бережіть ваше життя та здоров’я!

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ