Керівництво Державтоінспекції Вінниччини спільно з громадськістю оговорили проблемні питання по забезпеченню безпеки дорожнього руху (+фото)

Керівництво Державтоінспекції Вінниччини спільно з громадськістю оговорили проблемні питання по забезпеченню безпеки дорожнього руху (+фото)

26.12.14 10:53 0 731
24 грудня у приміщенні управління ДАІ Вінниччини за черговим круглим столом зустрілось керівництво Державтоінспекції області з громадськістю. Начальник УДАІ Павло Солоненко спільно з Дорожнім контролем Вінниці, Автомайданом та Комітетом з безпеки дорожнього руху обговорювали проблемні питання діяльності Державтоінспекції та звернули увага на вдосконаленні організації дорожнього руху в окремих частинах обласного центру. Також обговорювалось питання забезпечення безпеки дорожнього руху під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, як свідчить багаторічний досвід та статистика, саме у період новорічних свят, зростає кількість дорожньо-транспортних пригод, за участю нетверезих водіїв.



На передодні свят в обласному центрі кількість автомобілів зростає внаслідок чого кількість порушень правил зупинки та стоянки транспортних засобів також збільшується, особливо біля ринків та вокзалів, що призводить до виникнення заторів і створення перешкод для руху пішоходів, зазначив Павло Солоненко.





В період новорічних свят кількість нарядів ДАІ в м. Вінниці збільшено в 2 рази, крім того, в м. Вінниці працює «Профілактичний автобус ДАІ», який обладнаний спеціальною акустичною системою за допомогою якої, пішоходам нагадують правила перетину проїзної частини дороги.

На завершення Павло Дмитрович подякував присутнім за їхнє розуміння та підтримку і зазначив, що безпека на дорозі залежить від кожного і тільки спільними зусиллями всіх учасників дорожнього руху дасться можливість зробити автошляхи області безпечними.

Служба профілактичної роботи УДАІ

Про це повідомили в прес-службі Державтоінспекції УМВС у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі пішохід ...

КОМЕНТАРІ