Вінничина: керівництво області привітало римо-католиків з Різдвом Христовим (+фото)

Вінничина: керівництво області привітало римо-католиків з Різдвом Христовим (+фото)

26.12.14 15:31 0 657
25 грудня, християни західного обряду – віруючі Римсько-католицької церкви відзначають одне з найбільших свят Різдво Христове.

У Святвечір, 24 грудня, на Пастирку відбулось різдвяне богослужіння в Римо-католицькому храмі м. Вінниці, де був представлений різдвяний вертеп, ідея якого полягала в тому, щоб триматись в парі, тобто усім разом. У показаній сцені кожна жива істота має пару. Так священники пояснили таку кількість персонажів, задіяних у Шопці.

Вітаючи усіх парафіян західного обряду очільники області та міста висловили побажання добра, щастя, достатку, миру і спокою та наголосили на тому, що в непростий для країни час саме віра допомагає йти до перемоги, до вільного та щасливого майбуття.

Відмітимо, протягом 24 -25 грудня представники влади відвідали урочисту месу костелу Матері Божої Ангельської (вул. Соборна), костели Святого Франциска (вул. Добролюбова), Святого Духа (вул. Келецька) та Санктуарій Божого милосердя (вул. Москаленка) з подарунками та побажаннями здоров'я, родинного затишку в святвечір та миру на українській землі.





















Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: ...
Наступна новина: Знизився показник ...

КОМЕНТАРІ