Усупереч непростої ситуації,що склалась у нашій державі,Вінниччина має досить позитивні показники соціально-економічного розвитку (+фото)

Усупереч непростої ситуації,що склалась у нашій державі,Вінниччина має досить позитивні показники соціально-економічного розвитку (+фото)

26.12.14 10:22 0 725
Про це зазначив директор департаменту регіонального економічного розвитку Олександр Якубик під час прес-конференції, що відбулась 24 грудня 2014 року у приміщенні департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.

Спілкуючись з журналістами Олександр Якубик відзначив: « У 2014 році відбулось дуже багато змін і подій, які торкнулись кожного громадянина - це вибори Президента України, підписання угоди з Євросоюзом, вибори до ВРУ, що є фундаментом європейського розвитку на майбутнє, до якого ми всі прагнемо».

Що стосується економічного життя області, то серед найвагоміших досягнень О. Якубик назвав введення в дію молочного комбінату корпорації «Roshen» потужністю переробки до 600 тонн молока за добу, де створено 350 нових робочих місць. В Козятинському районі розпочав роботу цех по збагаченню каоліну. Чернівецький район презентував нові робочі місця на сироробному заводі. В Іллінецькому та Вінницькому районах - відкрито великі зерносушильні підприємства.

Окрім того, почали відроджуватись невеликі ферми. Цього року відновлено роботу шести ферм потужністю до 200 голів, збудовано п'ять овочесховищ. Це запорука повноцінного життя нашого суспільства.

В соціальній сфері області відкрито дванадцять садочків, відремонтовано і переобладнано на амбулаторії вісімнадцять ФАПів, що має значно вищий рівень медичних послуг.

Однак значну частину роботи, за словами О. Якубика, все ж було направлено допомозі військовим, які беруть участь в антитерористичній операції на Сході нашої держави.

«Загалом на потреби армії з Вінниччини було спрямовано понад 25 мільйонів гривень благодійних коштів, та близько семи мільйонів гривень - на потреби переселенців» - відмітив Олександр Якубик.





Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ