Вінничина: «Різдвяна зірка - 2014» (+фото)

Вінничина: «Різдвяна зірка - 2014» (+фото)

26.12.14 16:59 0 912
25 грудня, в обласному художньому музеї відбулося відкриття художньої виставки та урочиста церемонія нагородження переможців дитячого обласного фестивалю-конкурсу візуального мистецтва «Різдвяна зірка - 2014».

Учасники заходу мали змогу переглянути виставку кращих дитячих робіт, які пройшли три відбіркові тури і розкривають зміст запропонованої теми – «Новий рік, Різдво. Подарунок солдатові», що відповідає подіям, які переживає зараз Україна. Змінився і формат новорічно-різдвяного фестивалю. Цьогоріч він спрямований на підтримку військових у зоні АТО.

Незважаючи на юний вік, учасники напрочуд тонко відчули дух наступаючих свят, творчо й оригінально підійшли до створення малюнків. Юні художники в кожен малюнок уклали філософський зміст, глибокий підтекст, сповнений гордістю за українських військових, а також родинний затишок, де вся сім'я разом за святковим столом у рідному місті. Глибокий патріотизм та велика надія на мир є пріоритетною темою їх малюнків.

Переважна більшість робіт виконана в техніці гуаші та акварелі, однак багато учасників подали на конкурс також витинанки, малюнки, виконані на дереві, тканині; роботи в техніці колажу з додаванням декоративних камінців, стрічок; лялечки-обереги з тканини і ниток та футболки з ангелами-охоронцями, які передбачається передати військовим.

Роботи талановитих юних художників створили незабутню передноворічну атмосферу і залишили у серці кожного незабутні враження та теплі спогади.

В ході заходу маленьких художників нагородили Дипломами та подарунками. Окрім того, діти брали участь в цікавій вікторині з оригінальними запитаннями, де мали змогу продемонструвати свої знання в мистецтві, а також отримати приз.

































Про це повідомили у Вінницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: На Тернопіллі липкорукий ...

КОМЕНТАРІ