На Вінничині напередодні новорічних свят працівники Державтоінспекції збільшили кількість екіпажів

На Вінничині напередодні новорічних свят працівники Державтоінспекції збільшили кількість екіпажів

26.12.14 11:51 0 655
Керівництво Державтоінспекції Вінниччини та громадськість оговорили проблемні питання безпеки дорожнього руху. Адже під час свят зазвичай зростає кількість порушників Правил дорожнього руху.

Начальник УДАІ Вінниччини Павло Солоненко спільно з Дорожнім контролем Вінниці, Автомайданом та Комітетом з безпеки дорожнього руху обговорили проблемні питання діяльності Державтоінспекції та звернули увагу на вдосконалення організації дорожнього руху в окремих частинах обласного центру. Особливо закцентували увагу на особливостях забезпечення безпеки дорожнього руху під час святкування Новорічних та Різдвяних свят, адже, як свідчить досвід, саме у цей період зростає кількість дорожньо-транспортних пригод за участю нетверезих водіїв.

Напередодні новорічних свят в обласному центрі зростає кількість автомобілів, внаслідок чого кількість порушень правил зупинки та стоянки транспортних засобів також збільшується, особливо біля ринків та вокзалів. Це призводить до виникнення заторів і створення перешкод для руху пішоходів.

У передсвяткові та святкові дні кількість нарядів ДАІ в м. Вінниці збільшено в 2 рази, крім того, в обласному центрі працює «Профілактичний автобус ДАІ», який обладнаний спеціальною акустичною системою за допомогою якої, пішоходам нагадують правила перетину проїзної частини дороги.

Керівник УДАІ Павло Солоненко подякував присутнім за їхнє розуміння та підтримку і нагадав, що безпека на дорозі залежить від кожного з нас, і тільки спільними зусиллями всіх учасників дорожнього руху стане можливим зробити автошляхи області безпечними.

СПР УДАІ України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Двом тернопільським ...

КОМЕНТАРІ