Перевіривши отриману від громадян інформацію про підозрілу коробку з дротами на вулиці Вінниці,міліціонери не виявили вибухівки

Перевіривши отриману від громадян інформацію про підозрілу коробку з дротами на вулиці Вінниці,міліціонери не виявили вибухівки

26.12.14 14:31 0 726
Інформація про виявлену на вулиці коробку, обмотану скотчем та дротами, надійшла до міліції 25 грудня близько десятої ранку. Про можливу небезпеку правоохоронців сповістив вінничанин, який виявив цю знахідку біля під'їзду чотирьохповерхового житлового будинку на вул. Інтернаціональній, 4.

За лічені хвилини на місце події виїхали вибухотехнічна лабораторія, служби оперативного реагування і швидка допомога. Міліціонери подбали про безпеку мешканців будинку та перехожих. З чотирьохповерхівки та будинку навпроти нього евакуювали 38 людей, четверо з них – діти. Небезпечне місце обнесли обмежуючою стрічкою. Спецслужби відключили газ та світло.

За словами старшого експерта-вибухотехнічного відділу НДЕКЦ при УМВС Олександра Галушка, обстеживши вміст коробки, виявилось, що там знаходилась електрична плата та радіодеталі, зовні схожі на вибуховий пристрій. Знищивши підозрілу знахідку за допомогою гідродинамічного руйнувача, з'ясувалося, що вибухових речовин там не було.

Дана інформація зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв та повідомлень громадян. Проводиться перевірка.

Правоохоронці вдячні громадянам, які проявляють пильність та своєчасно повідомляють про підозрілі предмети, валізи, речі в громадських місцях. Оперативні заходи міліції з перевірки такої інформації дозволяють вчасно подбати про безпеку людей та попередити можливі тяжкі наслідки.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ