На Вінничині дует крадіїв цінних речей з автівок затримали працівники жмеринської міліції

На Вінничині дует крадіїв цінних речей з автівок затримали працівники жмеринської міліції

26.12.14 16:28 0 662
Двох чоловіків, які вночі з машин, залишених власниками без належного нагляду, викрадали навігатори, відеореєстратори, автомагнітоли, акумулятори, інструменти та інші цінні речі затримали жмеринські оперативники. На рахунку зловмисників близько десятка таких крадіжок.

За словами начальника Жмеринського райвідділу міліції Олександра Прозоровського, особи зловмисників працівники міліції встановили за допомогою речових доказів, залишених на місцях скоєння правопорушень. За кілька днів підозрювані були затримані. Ними виявилися 24 та 32-річні місцеві жителі. Один з затриманих раніше потрапляв в поле зору міліції та притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів.

Зі слів зловмисників, крадіжками вони заробляли на життя. Іншого способу заробітку вони для себе не бачили. Покупців для викрадених з автівок цінних речей шукали на ринках.

Слідчим відділом міліції відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 185 КК України (крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб). За такі злочини підозрюваним загрожує покарання до 5 років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

у Вінницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ