В Луцьку завершила роботу 68-а сесія міської ради

В Луцьку завершила роботу 68-а сесія міської ради

26.12.14 08:09 0 729
Понад сто питань обранці громади розглянули протягом сьогоднішнього засідання 68-ї сесії міської ради. Це останнє планарне засідання у цьому році.

Депутати працювали ефективно та злагоджено. Зокрема, внесли чергові зміни до бюджету міста на 2014 рік, затвердили план роботи міської ради на І-ше півріччя. Після тривалого обговорення прийняли рішення про визначення балансоутримувача житлового багатоквартирного будинку № 22 на вулиці Ветеранів.

Підтримали обранці громади низку галузевих програм, які у наступних роках визначатимуть шляхи розвитку міського господарства – від соціальної та гуманітарної сфер до якісних житлово-комунальних послуг. Це — Програма капітального ремонту житлового фонду міста Луцька на 2015-2019 роки, Програма сприяння діяльності об'єднань співвласників багатоквартирних будинків на території міста Луцька на 2015-2019 роки, Програма розвитку дорожнього господарства міста Луцька на 2015-2017 роки тощо.

Також депутати прийняли рішення про ліквідацію деяких неприбуткових комунальних підприємств. Зокрема, “Луцькмістобуд” та міського госпрозрахункового лікувально-діагностичного центру “Здоров'я жінки”.

Окрім цього, депутатський корпус розглянув низку земельних питань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Львівські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ