«Чужих дітей не буває — всі ми українці»,- міський голова Микола Романюк

«Чужих дітей не буває — всі ми українці»,- міський голова Микола Романюк

26.12.14 16:18 0 712
У зв'язку з воєнним подіями, що відбуваються на Сході, аби знайти спокій та мир, окремі сім'ї вимушені переїжджати до інших регіонів України, зокрема, й нашого міста. Міська влада намагається всіляко підтримувати їх та робити все можливе, щоб переселенці відчували себе соціально захищеним. Так, при Луцькій міській раді створений «Координаційний центр з питань соціального захисту сімей, які виїхали з АР Крим та м. Севастополя, Луганської та Донецької області на тимчасове перебування до міста Луцька». Розпочала роботу громадська організація створена самими переселенцями «Кримські татари Волині» (керівник Аблаєв Сервер Ісмаїлович ), «Переселенці Криму та Донбасу» (керівник Казарінов Ян Олегович). До роботи активно долучаються громадські організації та волонтери, які надають посильну допомогу сім'ям.

“Чужих дітей не буває — всі ми українці. Діти не повинні страждати через те, що наробили дорослі”, - переконаний міський голова Микола Романюк.

Один із чергових заходів на підтримку сімей-переселенців відбувся у приміщенні РАЦСу. Тут за участю міського голови Миколи Романюка відбулося вручення продуктових наборів.

“Міська влада намагається максимально створити комфортні умови для вашого перебування. Перш за все — це турбота про діток, адже вони наше майбутнє”, - зауважив він й висловив вдячність організаторам благодійної акції.

Микола Романюк привітав усіх присутніх з прийдешніми новорічно-різдвяними святами, побажав, аби у нашій державі якнайшвидше настав мир, а кожній з сімей — благополуччя, добра та Божої благодаті.

До слова, благодійна акція організована завдяки реалізації соціального проекту ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей», головою якої є Петрович Валерій.

У подарункові набори ввійшли засоби гігієни: мило, шампунь, пральний порошок, зубна паста та щітка, два рушники.

Міський голова Микола Романюк вручив такий подарунок багатодітній мамі Анні Горьяновій, яка має дев'ять дітей, й приїхали до нас з міста Євпаторії, а також Оксані Огієнко та Наталії Щербак, які виховують по четверо дітей.

Загалом подарункові набори отримали 70 сімей (в них 130 дітей), які переселилися з Луганської та Донецької областей та мешкають в м. Луцьку.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: ХСМ - производитель ...
Наступна новина: На Вінничині дует крадіїв ...

КОМЕНТАРІ