Волинянин викрав у товариша прикраси,які він придбав дружині

Волинянин викрав у товариша прикраси,які він придбав дружині

26.12.14 17:17 0 735
Прокинувшись в сауні, чоловік виявив, що колеги по чарці зникли, а разом із ними пропали і ювелірні вироби, які він придбав у подарунок для дружини. Тож, не зволікаючи, потерпілий із заявою звернувся до правоохоронних органів.

Досудове слідство встановило, що того дня обвинувачений зустрів знайомого на вулиці обласного центру. У розмові знайомий похизувався щойно придбаними у ювелірному магазині для дружини золотими сережками та ланцюжком. Тож чоловіки вирішили «обмити» дорогий подарунок. Згодом до них приєдналися молоді дівчата. Застілля тривало до півночі, а згодом усі поїхали в сауну. Там зловмисник запропонував одній із дівчат допомогти йому викрасти у товариша золотий ланцюжок. Тож, скориставшись відсутністю потерпілого, дівчина витягнула із кишені його куртки дорогу річ. Сережки підсудний викрав сам. Поцуплені речі спритник здав у ломбард, за що отримав понад півтори тисячі гривень. Частину коштів залишив собі, решту - віддав дівчині.

Луцький міськрайонний суд визнав підсудного винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) та ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного злочинним шляхом) Кримінального кодексу України. Суд присудив чоловікові три з половиною роки позбавлення волі. Ювелірні вироби повернули власникові. А щодо спільниці злодія матеріали виділені в окреме провадження.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ